AVDULLAH HOTI SHKARKON DREJTORIN E ATK-SË DHE DOGANAVE

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka shkarkuar Drejtorin e Doganave të Kosovës dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës, vetëm disa orë pas shkarkimit të Drejtorit të Policisë.

“Në përputhje me kompetencat ligjore dhe bazuar në rekomandimet e Ministrit të Financave, sot Kryeministri i Republikës së Kosovës, Z.” Avdullah Hoti ka marrë vendimin për të shkarkuar Ushtruesin e Detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Doganave të Kosovës dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës ”, thuhet në njoftimin e Zyrës së Kryeministrit.

Ilir Murtezaj u emërua si drejtor i ATK-së në shkurt të vitit 2019, raporton Insajderi.

Ndërkohë, Ibrahim Xhaka u emërua Drejtor i Përgjithshëm i Doganave në Shkurt të këtij viti. /Insajderi.com

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close