Ja sa tiketa jane sh​qiptuar brenda 24 orëve,për shkelje të ligjit AntiCovid

Policia e Kosovës vazhdon të gjobit qytetarët për shkelje të ligjit kundër pandemisë Covid-19. Vetëm gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 729 gjoba ndaj qytetarëve që nuk respektuan masat antiCovid.

Po ashtu një numër i madh i tiketave është shqiptuar edhe ndaj shoferëve për shkelje të rregullave të komunikacionit rrugor.

Brenda 24 orëve kanë ndodhur 25 aksidente trafiku me të lënduar dhe 37 me dëme materiale

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close