Osmani: Më quajtën palaço, parazit, e shkretë, e gjorë

Në seancën ku Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike pritet të hidhet në votim për të shtatën herë me radhë, foli Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani.

Osmani tha se ai ka votuar pesë herë për këtë projektligj dhe është ofenduar në mënyra të ndryshme nga qeveria.

“Unë kam votuar për këtë Ligj më shumë se 5 herë dhe si rezultat unë jam quajtur një klloun, një parazit, i paligjshëm, i shkretë dhe i varfër … Kjo nuk është mënyra për të bashkëpunuar, zonja dhe zotërinj të nderuar të Qeverisë. Kjo nuk është mënyra për të arritur unitetin në këtë çështje ”, tha Osmani në Kuvend, transmeton Gazeta Express.

“Ndërsa votova 5 herë, votoj sot por jo sepse e meritoni këtë votë, ju keni treguar arrogancë të paparë, të paktën në katër mandate … Dhe kjo tregon se ata nuk janë lodhur aspak për dëmin ekonomik të shkaktuar vendit nga pandemi ”, tha ndër të tjera Osmani. / Gazeta Express /

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close