Ndodhë në Mitrovicë, e fal dorasin e babës dhe vëllaut me telefon nga mërgata

Hoxha nga Shipoli i Mitrovicës, Fatmir Latifaj ka publikuar sot një storie të rrallë. Ai ka telefonuar me një qytetar kosovar që jeton në diasporë i cili në lidhje telefonike ka thënë se pranon që të fal dorasin e babës.

Hoxha dhe qytetari shpërthejnë nga emocionet në telefon duke mos kursyer as lotët.

Imami Latifi para 1000 xhematlinjëve ka thënë se e ke nderuar Zotin, nënën e cila e ka rritur atë si jetim. /Indeksonline/

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close