PDK i bën ofertë Vetëvendosjes për rrëzimin e Qeverisë

Ismaili, VV-së: Bëni 40 vota me Vjosa Osmanin, ne votojmë për mocionin për rrëzimin e qeverisë

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismajli, i ka thënë Lëvizjes Vetëvendosje që të marrë 40 vota për rrëzimin e qeverisë dhe PDK do të votojë për rrëzimin e qeverisë.

“Çështja e zgjedhjes nuk varet vetëm nga PDK.” Për shkak se PDK nuk mund ta çonte vendin drejt zgjedhjeve pa pasur thirrje në koalicion “, tha Ismaili.

Më tej, ai tha se këto vota mund të bëhen së bashku me Vjosa Osmanin.

“Le t’i nënshkruajnë Vjosa Osmani, Haxhi Avdyli dhe të tjerët. Le të hedhin 40 vota. Nisni mocionin, ke vota të tjera për të rrëzim. Pikët”, tha Ismaili.

“Me 40 vota qeveria nuk rrëzohet, por le të sjellin 40 vota, pastaj me votat tona e rrëzojmë qeverinë”, shtoi Ismaili.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close