Albin Kurti me mesazh të fuqishëm për LDK-në dhe PDK-në

Në një takim virtual me Këshillin e Përgjithshëm të Vetëvendosjes, Udhëheqësi i VETËVENDOSJES, Albin Kurti, gjithashtu foli për zgjedhjet e brendshme partiake, duke treguar se një pjesë e këtij procesi ka përfunduar.

“Në përgjithësi, për një subjekt politik, zgjedhjet e brendshme janë njëkohësisht festa më e madhe dhe sfida më e madhe,” tha Kurti.

Ai bëri thirrje për modernizimin e Vetëvendosjes përmes zgjedhjeve të brendshme dhe se në zgjedhjet e ardhshme lokale ata synojnë të udhëheqin të paktën 15 komuna.

Kurti ka akuzuar LDK-në dhe PDK-në se kanë frikë nga zgjedhjet e reja në nivelin e Kosovës por edhe në komuna. Ai tha se mungesa e zgjedhjeve në Podujevë është një fakt për këtë.

“Ata kanë frikë sepse ka ardhur koha e Vetëvendosjes”, theksoi Kurti.

Lideri i VV-së ka akuzuar kryeministrin Hoti dhe ministrin Zemaj se nuk kanë arritur të menaxhojnë pandeminë.

“Rreziku i parë është pandemia.” Ne humbëm 600 jetë në pak muaj, “tha ai.

Me këtë rast, ai gjithashtu akuzoi për prekjen e parave të Trustit Pensional.

Ai tha se po bën një punë të keqe për Kryeministrin, madje edhe duke u përfshirë në zgjedhjet presidenciale në Amerikë.

“Avdullah Koti po degradon pozicionin ndërkombëtar dhe statusin e vendit tonë”, deklaroi Kurti gjatë takimit virtual.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close