‘Zafa’ tregon publikisht passwordin e Facebook’ut e tij

Koordinatori Nacional për Siguri Kibernetike në Kosovë, Zafir Berisha, ka treguar në emisionin DPT në Fidani të T7 se cili ishte fjalëkalimi i tij në Facebook.

Llogaria e tij personale u hakua nga hakerat disa orë pas emërimit të tij në pozicionin e ri.

Berisha thotë se ai tani ka rimarrë kontrollin e llogarisë së tij dhe ka ndryshuar fjalëkalimin e tij.

“Fjalëkalimi im ishte Prizren123. Por mora mësimin. “Tani fjalëkalimi im është më i vështirë”,ai tha Berisha.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close