E pranon Gjuriq: Ja çka po bisedohet në Bruksel

Marko Gjuriq, udhëheqës i grupit negociator serb ka konfirmuar se bisedimet në nivelin teknik do të vazhdojnë më 28 shtator në Bruksel, ndërsa ai e quajti dëshminë e Prishtinës për të realizuar marrëveshjen për shoqatën thelbësore për bisedimet, shkruan “Danas”, raporton “Bota sot”.

“Delegacioni serb udhëton të hënën, 28 shtator, në bisedimet teknike në Bruksel, ku do të trajtohet tema e pasurisë serbe në Kosovë,” tha Gjuriq.

Gjuriq e bëri këtë njoftim përmes publikimit në rrjetin social Twitter.

Ai e quajti vendimtare dhe të domosdoshme për rëndësinë e së ardhmes së dialogut për Prishtinën që të tregojë gatishmëri për të punuar në realizimin e asociacionit të komunave.

“Ne do të insistojmë në çdo takim, në çdo nivel, përfshirë këtë të hënë,” tha ai.

Ndërkohë, i dërguari special ka konfirmuar vazhdimin e bisedimeve për të hënën, bazuar në marrëveshjen që në këtë takim të diskutohen kërkesat e ndërsjella financiare dhe pasuria.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close