Momenti i arsyetimit banal i Zafës për zgjedhjen koordinator për krime kibernetike: Jam 1.83 i gjatë

I sapo emëruari në pozicionin e Koordinatorit Kombëtar për Sigurinë Kibernetike dhe Koordinatorit për Menaxhimin e Emergjencave, Zafir Berisha, ishte ironik kur u pyet për specifikat që ai zotëron për të ushtruar këto detyra.

“Unë jam i gjatë 1.83 metra. Unë jam specifik për këtë.” Askush nga kolegët e mi nuk është si unë, “tha ai.

“Nuk është një fushë për reklamim dhe fushatë elektorale. Në fund të fundit sot unë kam marrë këto përgjegjësi. Unë kam pasur përgjegjësi edhe më të mëdha se kjo dhe besoj se do t’i kryej me përgjegjësi. Unë jam i mjaftueshëm për të ditur të koordinoj mekanizmat e rregullt në fusha e kibernetikës në institucionet e Kosovës. “Koordinatori duhet të raportojë tek ministri, jo të merret me çështje specifike”, deklaroi Berisha në Klan Kosova.

Lidhur me rastin e hakimit të llogarisë së tij në Facebook, ai ka njoftuar se e ka paraqitur rastin në polici, duke pretenduar se i njeh “sulmuesit”.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close