Ismaili flet për mocionin e VV-së për shkarkimin e Hotit

Nënkryetari i PDK-së Uran Ismaili foli për mocionin e mosbesimit të iniciuar nga Lëvizja Vetëvendosje për rrëzimin e qeverisë të udhëhequr nga Kryeministri Avdullah Hoti.

Lëvizja Vetëvendosje mbledh 31 vota për rrëzimin e qeverisë Hoti, nëse nuk kërkon mbështetjen e partisë tjetër opozitare, Partisë Demokratike të Kosovës për mbledhjen e 40 votave për t’i dërguar dhe filluar në Kuvend.

Njëra nga palët në pozitë duhet të koordinojë lëvizjen e Lëvizjes Vetëvendosje, pasi kjo është e fundit dhe PDK nuk ka 61 vota dhe kërkesa për të festuar Qeverinë Hoti, tha Ismaili në Prime Time në Kanal 10.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close