Vjosa Osmani tregon se pse kurrë s’bëri dasëm!

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani ka shpalosur së fundi detajuar nga jeta e saj personale.

Ndër të tjera, Osmani tregoi se nuk ka bërë ceremoni të dasmës.

“Ne jemi kurorëzuar në dimër, më pas kemi menduar që të presim teksa kthehen prindërit e burrit nga Australia dhe nuk e bën një dasëm të madhe, por më shumë ajo është shtyrë dhe ai ende thotë se më shumë borxh një dasmë”, tha Osmani .

Ajo madje tha se nuk i pëlqen shumë ceremonitë e gjera të dasmave.

Madje Osmani tha se shkon shumë rrallë në dasma, vetëm si një familje familjare i afërm apo shoqëri.

“Ishim të fejuar dhe të dhëna e fejesë është ajo që më shumë do të vazhdojmë të tjera, 3 shtatori sepse mënyra se si është organizuar si e ka përgatitur ka qenë befasi dhe më shumë mbahet në mend. Kurse interesja e kurorëzimit pas tre muajve, ka qenë me rëndësi për kohën familjare që ishte prezent, por meqenëse familja e Prindonit nuk do të arrihej të bëhej nëse ishte një lloj mungese ”, shtoi Osmani.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close