Përplasje e ashpër mes Avdullah Hotit dhe Rexhep Selimit

Kryetari i Grupit Parlamentar të LVV, Rexhep Selimi, reagoi pas raportit të Kryeministrit Hoti mbi përfundimin e përfundimit në Uashington.

Selimi tha se fjala e zotit Hoti nuk ishte raportuese por vetëm fjalë boshe dhe hipokrizi.

“Kjo është ajo që bëri zoti Hoti sot, nuk është një raport. Me fjalë boshe dhe hipokrizi. A kam arritur diçka, zoti Hoti? Me një kuriozitet të madh doja të dëgjoja, atë që prisja dhe atë, kështu që asgjë. Ju që kjo është një adaptim i shkëlqyeshëm i Kosovës, bëni për të parë më vonë se çfarë kemi fituar. Ata nuk zgjidhin asgjë për ne nga Shtëpia e Bardhë tani bëni për të parë atë që ju bëni nga Brukseli. Kosova nuk është një vend në Lindjen e Mesme por një vend në Evropë ”

Më tej Selimi tha se ai nuk duhet të lëshojë asgjë pa u raportuar në Kuvend pasi që kjo veçori u fitua vetëm nga Serbia.

“Edhe pse ju premtuat të mos bëni asgjë për të rekomanduar asgjë pa raportuar në Kuvend, ju nënshkruat detyrën në Uashington më 4 shtator pa e bërë atë në Kuvend. Nëse Kosova fiton, çfarë fiton Kosova me Mini-Schengen, z. Hoti Nëse Kosova fiton, na tregoni se çfarë përshtatemi me daljen e Serbisë në Detin Adriatik, ndarjen e Ujamn, etj. SI mund të pretendoni fitoren kur një Kryeministër në vend nuk është në kufijtë e vendit të tij. nënshkrimi ata kanë fituar më shumë të tjerët, domethënë Serbia, dalja në Adriatik, bashkëpronësia në Ujaman “tha Selimi

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close