Për cfarë u ftua të intervistohet Arben Vitia?

Komisioni Parlamentar i Hetimit për menaxhimin e pandemisë për COVID-19, ka ftuar për intervistë ish-Ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia.

Kjo u vendos sot në takimin e Komisionit Hetimor për menaxhimin e pandemisë, COVID-19.

Kryetarja e Komisionit Parlamentar të Hetimit në lidhje me menaxhimin e pandemisë COVID-19, Mimoza Kusari-Lila tha se në 22 dhe 23 Shtator ata do të ftojnë për intervistë ish-Ministrin Arben Vitia, menaxherin e Qendrës së Kuarantinës, Valdet Hashani, infektologu Izet Sadiku si dhe një nga prindërit e të ndjerit, Agon Musliu.

Kryetarja e këtij Komisioni, Mimoza Kusari-Lila, tha se më 22 shtator (e martë) do të intervistohet menaxheri i Qendrës së Karantinës, Valdet Hashani dhe një nga prindërit e Agon Musliut.

Ndërsa, siç tha ajo të mërkurën, do të intervistohen ish-Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia dhe infektologu Izet Sadiku.

“Katër dëshmitarë janë të ftuar për intervista në Komision.” Më 22 shtator, prindi i Valdet Hashanit dhe Agon Musliut dhe më 23 shtator, Izet sadiku dhe Arben Vitia “, tha Kusari-Lila.

Përndryshe, anëtarët e këtij Komisioni po kërkojnë dokumentacionin e vendimeve të marra nga Ministria e Shëndetësisë që nga fillimi i prezantimit të rasteve të para të koronavirusit në Kosovë.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close