Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, dërgon letër në Prishtinë, kjo është përmbajtja e saj

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, iu drejtua qytetarëve të Kosovës dhe komunitetit hebre në Kosovë, me rastin e Vitit të Ri Hebre.

Një video mesazh nga Netanyahu u njoftua në Prishtinë, por organizatorët e kremtimit për Vitin e Ri Hebre thanë se kjo nuk mund të bëhej, për shkak të ndryshimit në zonat kohore.
Sidoqoftë, Kryeministri izraelit iu drejtua një letër kosovarëve.

Ai tha se zhvillimet e fundit, përkatësisht vendosja e marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit, fillojnë një epokë të re të bashkëpunimit midis dy popujve.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close