RIKTHEHET NAZI I GRUPIT ‘AURORA’, TREGON SI E PREKU DJALLI PËR DISA MUAJ

Këngëtari i grupit Aurora, Nazmi Sfishta-Nazi, shpjegoi në emisionin n’Kosovë Show sesi u prek nga djajtë.

Ai së pari shpjegoi konceptin filozofik të universofilisë të cilin ai e përshkruan si më të lartën nga të gjitha degët e filozofisë.

“Universofilia është një koncept shumë i madh filozofik. Më i madh se gjithçka që ka ekzistuar. Ajo shpjegon çështjen e materies. Ka jetë edhe pas vdekjes.” Zoti ekziston, “tha ai.

“Unë jam prekur nga djajtë sepse në aspektin fetar është provuar se studiuesit i prekun shumë djajtë. Ata absolutisht më goditën fizikisht disa herë, dhe nganjëherë dhe disa herë. Ata më lënduan. Në kasetën time fejzullah ju shihni ato që i kam përjetuar shumë keq. Në shiritin universilfia 1 Unë e tregoj atë, atëherë ne gjithashtu universifilia 2. Ato ekzistojnë, por nëse flasim në rastin e së dukshmes dhe të padukshmes shohim që shumë gjëra ndodhin në të padukshmen dhe shumë pak në e padukshme. Kjo shpjegohet në konceptin e universalitetit “, shpjegon ai më tej.

Nazi ka njoftuar se grupi i tij po kthehet dhe se ka shumë projekte të tjera që presin të dalin në treg. Ai ka treguar se mund të krijojë një këngë brenda sekondave.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close