VV për 100 ditëshin e Qeverisë Hoti: 100 ditë nënshtrim, dështim, keqmenaxhim…

Lëvizja Vetëvendosje ka numëruar dështimet e Qeverisë Hoti gjatë 100 ditëve të qeverisjes.

Ky subjekt politik konsideron se kjo periudhë ishte “100 ditë nënshtrimi, dështimi, keqmenaxhimi, regresi, dorëzimi. “100 ditë të paligjshme dhe të paligjshme”.

“Nga qeveria e mirë legjitime që luftoi krimin dhe korrupsionin, menaxhoi mirë pandeminë dhe filloi dëbimin e shtetit, një qeveri e paligjshme u kontrabandua nga Serbia, menaxhoi në mënyrë katastrofike pandeminë dhe rifilloi sekuestrimin e bordeve dhe ndërmarrjeve publike gjithashtu vetëm klubi i politikanëve të vjetruar e di ”, thuhet në reagimin e LVV të postuar në faqen zyrtare në rrjetin social Facebook.

“100 ditë dorëzimi, dështimi, keqmenaxhimi, regresi, dorëzimi.” 100 ditë të paligjshme dhe të paligjshme “, thotë LVV.

Për kritika ndaj Qeverisë Hoti, LVV ka lëshuar titujt e portaleve, në lidhje me parregullsitë që kanë pllakosur ekzekutivin e vendit gjatë kësaj periudhe.

100 ditë nënshtrim, dështim, keqmenaxhim, regres, dorëzim. 100 ditë jolegjitime dhe të paligjshme

Nga qeverisja e mirë legjitime që luftonte krimin e korrupsionin, menaxhonte mirë me pandeminë dhe e nisi çkapjen e shtetit u kontrabandua një qeverisje jolegjitime e paligjshme që ju hap Serbisë, menaxhoi në mënyrë katastrofale me pandeminë dhe rifilloi kapjen e bordeve e ndërmarrjeve publike ashtu siç di vetëm klubi i politikanëve të stërvjetëruar.100 ditë nënshtrim, dështim, keqmenaxhim, regres, dorëzim. 100 ditë jolegjitime dhe të paligjshme.

Gepostet von Lëvizja VETËVENDOSJE! am Sonntag, 13. September 2020

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close