Kryeministri, tash e tutje, të gjitha udhëzimet për dialog i merr nga Mustafa, Haradinaj e Limaj

Avdullah Hotiti i ka lënë duart e lira në qeverisjen e brendshme. Por, tre liderët e koalicionit, Isa Mustafa, Ramush Haradinaj dhe Fatmir Limaj, kanë marrë rolin drejtues për Kryeministrin për sa i përket dialogut. I gjithë ky veprim është ndërmarrë pas përplasjeve midis LDK-së dhe AAK-së me temën e dialogut dhe përplasjeve që u zhvilluan në Uashington.

Avdullah Hoti mund të marrë çdo vendim për ekonominë, arsimin, shëndetësinë dhe bujqësinë. Por për çdo lëvizje për dialog me Serbinë ai do të detyrohet të marrë udhëzime nga tre liderët e koalicionit, Isa Mustafa, Ramush Haradinaj dhe Fatmir Limaj.

Një nga pjesëmarrësit në delegacionin e Uashingtonit, Selim Selimi, i cili është Ministri i Drejtësisë, ka konfirmuar që Kryeministri do të udhëzohet që tani e tutje për temën e dialogut.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close