Shikoni sa ka kushtuar Intervenimi i NATO-s në Kosovë

Ndërhyrja e NATO-s në Kosovë thuhet se ka kushtuar rreth 40 miliardë dollarë, që është sa buxheti i Kosovës për 20 vjet.

61% e këtyre kostove mbulohen nga SH.B.A. SH.B.A dhq miliona më shumë në mbështetje të pavarësisë së Kosovës dhe procesit të ndërtimit të shtetit. Sidoqoftë, në Kosovë disa ende mendojnë se ndërhyrja e SH.B.A.-së është bërë për interesat e tyre ekonomikë!

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close