Nesër e pasnesër do të ketë ndërprerje të ujit e rrymës në këtë lagje të Prishtinës

KRU Prishtina ka njoftuar përmes një postimi në Facebook se nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të ujit dhe energjisë elektrike në lagjen Sofalia të Prishtinës.

Për shkak të punëve të planifikuara të KEDS, ne informojmë klientët e lagjes “Sofalia” (vetëm pikat e larta që kanë një sistem pompimi nga stacioni i pompimit) që nesër, 12 shtator 2020 të shtunën duke filluar nga ora 23:00 deri në “të dielën (13 Shtator 2020) në ora 11:00, do të ketë ndërprerje në furnizimin me ujë të pijshëm ”, thuhet në njoftim.

Ndërprerja e energjisë nga KEDS do të ndikojë në stacionin e pompimit në lagjen Sofalia, për sa kohë që zgjat ndërprerja e energjisë.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close