Nënkryetari I LVV-së: Në Shtëpinë e Bardhë na mbrojti Amerika, Hoti do të nënshkruante gjithçka që do i ofrohej

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Bislimi, tha se delegacioni i Kosovës nuk do të kishte refuzuar asgjë në SH.B.A.

Bislimi në “Debat Plus” me Ermal Panduri në RTV Dukagjini tha se kundërshtimi i AAK-së ndaj kësaj marrëveshje është i rremë.

“Ata po llogaritin për nevojat politike,” tha Bislimi.

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje thotë se gjithçka që Amerika do të propozonte do të ishte e pranueshme për Hotin.

“Edhe nëse ai do të kishte shkruar në marrëveshje që Serbia merr kontrollin e plotë të Trepça, ky [Hoti] do të kishte nënshkruar dhe deklaruar se kjo është për zhvillimin e ndërmarrjes.”

“Amerika na ka shpëtuar sepse Hoti dhe këta të tjerë do të kishin nënshkruar gjithçka që do t’u ofrohej atyre për të nënshkruar”, tha ndër të tjera Besnik Bislimi.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close