Biden flet për djalin e tij që shërbeu në Kosovë dhe deklaratën e Trump se ata që vdesin për luftra të huaja janë dështakë

I nominuari demokrat për President të Shteteve të Bashkuara Joe Biden tha në një intervistë me CNN se Trump nuk ka “koncept të asaj që përbën sigurinë kombëtare”, pasi ai kishte zbuluar në një intervistë ekzistencën e një sistemi të klasifikuar të armëve bërthamore.

Biden gjatë intervistës vuri në dukje në raportin e fundit të ‘The Atlantic’ ku Trump iu referua të vrarëve dhe të plagosurve në “humbësit” e luftës.

Ai theksoi shërbimin e djalit të tij të ndjerë Beau Biden në Kosovë dhe Irak “dhe të gjithë njerëzve me të që vdiqën. A janë ata të shpifur? “Dua të them, nuk mund të konceptoj”, tha Biden.

“Ata janë heronj, detyrë, nder dhe shtet,” shtoi Biden.

Joseph R. “Beau” Biden III ishte djali i madh i Zëvendës Presidentit të SHBA Joe Biden, një prokuror, ushtarak dhe politikan. Për një kohë, Beau ishte gjithashtu në Kosovë, ku ndihmoi që sistemi i drejtësisë të funksiononte.

Ai vdiq në moshën 46 vjeç, pas një sëmundje kanceroze.
Në qershor 2016, Qeveria vendosi që autostrada Gjilan-Ferizaj të emërohet si autostrada ‘Beau Biden’.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close