Këto janë tri takimet që do i zhvilloj Hoti sot në Bruksel

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, solo t do të qëndroj për vizitë zyrtare në Bruksel.

Ndërsa zëvendëskryeministri Besnik Tahiri ka bërë të ditur se janë tre takime që do ti zhvillojnë ai e Hoti sot në Bruksel.

“Bashkë me Kryeministrin Hoti sot do të kemi disa takime me rëndësi në Parlamentin Evropian, me z. David Sassoli, President i Parlamentit Evropian, Komisionin për Punë të Jashtme dhe Grupin e Miqësisë së Kosovës në Parlamentin Evropian. Në të tri takimet do të flasim për nevojën e shpejt të liberalizimit të vizave dhe agjendën evropiane për Kosovën”, ka shkruar Tahiri.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close