Hoti flet nga BE-ja rreth Liberalizimit të vizave për Kosovën

Kryeministri Avdullah Hoti po qëndron në Bruksel ku u takua me anëtarët e Parlamentit Evropian. Përmes një postimi në Twitter, Hoti tha se gjatë këtij takimi me eurodeputetët çështja e liberalizimit të vizave për Kosovën u diskutua me theks të veçantë.

“Sot ai ishte një mysafir special në takimin e parë të Grupit të Miqësisë së Kosovës në Parlamentin Evropian.” Ky takim me anëtarët e parlamentit u organizua nga Lukas Mandl, të cilin unë e falënderoj për angazhimin e tij për ta sjellë Kosovën më pranë BE, me një theks të veçantë në liberalizimin e vizave. ”

Gjatë vizitës së tij zyrtare në Bruksel, Kryeministri Hoti do të zhvillojë disa takime në Parlamentin Evropian, ku, ndër të tjera, do të takojë Presidentin e Parlamentit Evropian, Z. David Sassoli, Grupin e Miqësisë së Kosovës në Parlamentin Evropian, eurodeputetët, si si dhe Komisioni për Punë të Jashtme në Parlamentin Evropian.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close