Shkëlzen Gashi publikon dy kushtet e reja të Serbisë nëse kjo e fundit e njeh Kosovën

Politologu dhe ish-këshilltari i ish-kryeministrit Albin Kurti, Shkëlzen Gashi përmes një postimi në Facebook ka folur për kërkesat e mundshme të Serbisë përballë Kosovës.

Gashi thotë se, me pranimin e marrëveshjes në SHBA, Kosova i dërgoi mesazh Serbisë se për njohje paguan çmim.

Sipas tij, Serbia tash mund të kushtëzoj Kosovëën me dy kërkesa të reja.

E ato janë sipas tij, që pronat që i ka Serbia me tapi të ia kthejnë atye dhe Ambasada e Kosovës të jetë në pjesën veriore të Mitrovicës.

Postimi i plotë:

Me pranimin e marrëveshjes «Normalizimi Ekonomik», Sërbisë i dërguam mesazh se për njohje ne paguajmë çmim: kthejmë prona dhe pranojmë diktate se ku duhet të hapet ambasada jonë në vendin që na njeh. Tash Sërbia mund të na e kushtëzojë njohjen, mes tjerash, edhe me dy kërkesa si në vijim: t’ia kthejmë asaj të gjitha pronat për të cilat ka tapi, dhe të pranojmë që Ambasada e Kosovës në Sërbi të jetë në Mitrovicë të Veriut.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close