Palestina me kërkesë për Kosovën dhe Serbinë

Qeveria e Palestinës ka reaguar pasi Kosova dhe Serbia morën vendim që të hapin ambasadat e tyre në Jerusalem.

Në një deklaratë dërguar mediumit kinez “Xinhua”, Ministria e Punëve të Jasthem tha se vendimi i Kosovës dhe Serbisë është agresion i qartë dhe i pajustifikuar kundër popullit të Palestinës dhe çështjes së tij.

Ministria e Punëve të Jashtme të Palestinës ka bërë thirrje që Kosova dhe Serbia të tërhiqen nga vendimi, që sipas tyre është i padrejtë.

Dje po ashtu, Liga e Arabëve reagoj ndaj vendimit të Kosovës dhe Serbisë duke e quajtur të paligjshëm dhe kundër rezolutave të Kombeve të Bashkuara.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close