Faktet nga Akademiku i nderuar qe miniera e Trepçës ne Mitrovicën tone ka akoma 500miliard euro pasuri.

Faktet nga Akademiku i nderuar qe miniera e Trepçës ne Mitrovicën tone ka akoma 500miliard euro pasuri.

Kjo eshte pasuria që Serbia hileqare synon akoma ta rrembej, dhe Kosova jone rrezikon ta humbas fale pushtetaret té 20 viteve!!

Eshte me shume se boll arsyeja qe shqiptaret e Kosovës separi, pastaj kushdo që ndihet shqiptar te mos shikoj rehatine e tij apo duke vrapuar pas pasurisë, por te ngrihet pasi Kosova po rrezikon tani ne kohe paqje me shume se sa në kohen e luftes!

Për më shumë shikoni videon më poshtë.

Faktet nga Akademiku i nderuar qe miniera e Trepçës ne Mitrovicën tone ka akoma #500miliard euro pasuri. Kjo eshte…

Gepostet von Jonny Ismail Keta am Dienstag, 18. August 2020

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close