KAMERA KAP MOMENTI SE SI MINISTRJA E JASHTME E SHTYNË PAK SKËNDER HYSENIN NË KONFERENCË

Ministrja e Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla është përplasur me Skender Hysenin në konferencë e Kryeministrit, i cili pastaj foli pasi u arrit marrëveshja Kosovë-Serbi.

Ministrja e shtynë pak Hysenin dhe e largon nga krahu i djathtë i Kryeministri. Kur Haradinaj-Stublla synon të jetë në krahun e djathtë të Kryeministrit, Hyseni reagon duke lëvizur kokën dhe duke i treguar se duhet të shkojë një vend më poshtë.

Por, ajo megjithatë arrin të zë vendin afër Kryeministrit ndërsa Hyseni mbetet në pozitën e tretë.

Gjithë këtë ngjarje mund ta shihni në videon më poshtë.

Kliko këtu:  Video

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close