Vjen reagimi i parë nga zyrtari i lartë amerikan: Ja për çka u dakorduan Kosova e Serbia

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshjen e tyre dhe kanë rënë dakord për normalizimin ekonomik.
Kjo marrëveshje po konsiderohet historike nga Presidenca Trump.”Donald Trump njofton se Serbia dhe Kosova kanë rënë dakord për normalizimin ekonomik. Një marrëveshje tjetër historike e arritur nga ky President për ta bërë botën një vend më paqësor, më të begatë.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close