Ja kur pritet të hapen sallat e dasmave

OHTK paralajmërojn se Sallat e dasmave do të hapen.

Oda Hoteliere dhe Turistike të Kosovës paralajmërojnë se javën tjetër hiqen kufizimet për hapësirat e mbyllura.

Në takimet e rregullta me përfaqësuesit e Odës Hoteliere dhe Turistike të Kosovës nga rajonet e Kosovës në udhëheqjen e kryetarit Hysen Sogojeva, u informuan se, sipas dorëzimit të manualit për COVID- 19 dhe zvogëlimit të numrit të të infektuarve, në javën tjetër pritet të hiqen masat e kufizuara për bizneset hoteliere dhe turistike.

Po ashtu OHTK- ja, paralajmëron se edhe hapësirat më të mëdha, siç janë Sallat e dasmave, do të hapen, por natyrisht duke iu përmbajt strikt rregullave të parapara nga manuali, që është dorëzuar në Qeverinë e Kosovës.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close