Kjo është marrëveshja që do të nënshkruhet nesër mes Kosovës dhe Serbisë

Ka përfunduar takimi mes Hotit e Vuciqit në Shtëpinë e Bardhë, ndërsa kryeministri Hoti ka dhënë detaje lidhnur me atë takim.
“Jemi takuar me O’brien dhe Grenell. Kishim një takim me presidentin serb gjithashtu. Nesër presim të finalizojmë këtë diskutim që patëm sot”“Një gjë mund t’iu them që marrëveshje të dëmshme dhe të papranueshme asnjëherë nuk kanë ardhë dhe nuk do të vijnë nga Shtëpia e Bardhë”

“E kemi bërë një progres në cështjet ekonomike dhe kemi bërë një hap të madh”

“As nuk është shtruar e as nuk do të shtrohet në tavolinë çështja e shkëmbimit të territoreve”

“Ju nesër do të shihni marrëveshjen sepse kështu është diskutuar”.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close