B92: VUÇIQIT IU DORËZUA NË TAVOLINË LETRA PËR PRANIMIN E KOSOVËS

Mediumet serbe, si B92 dhe Blic.rs shkruajnë se presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që në fillim të takimit në Washington i është vënë mbi tavolinë letra për pranimin e pavarësisë së Kosovës.

Këtë informatë e kanë plasuar bazuar në burimet e tyre dy mediumet serbe, B92.net dhe Blic.rs.

“Gjithçka është përgatitur më herët, shqiptarët e kanë ditur”, ka thënë burimi i Blic.rs, bazuar në burimet diplomatike në Washington.

Bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë kanë nisur sot e do të vazhdojnë edhe nesër. Sipas administratës amerikane, temë sot do të jenë çështjet ekonomike, kurse për nesër është thënë se mund të jetë çdo gjë për çka palët pajtohen.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close