Njoftim i rëndësishëm për mërgimtarët që jetojnë në Gjermani

Media e njohur gjermane “Tagesspiegel”, ka shkruar se Gjermania po përgatitet për mbylljen e kufijëve ajror dhe tokësor me Kosovën për shkak të numrit të lartë të të kthyerve me koronavirus ajte. Aktualisht 1mijë e 775 mërgimtarë nga Kosova kanë rezultuar pozitiv nëpër aeroporte sapo kanë mbërritur në tokën gjermane, dhe kjo gjë po shihet si shumë shqetësuese për rritjen e rasteve në vazhdim.

Mediumi gjerman thotë se “nuk mund të përjashtohet mundësia që qeveria e Kosovës të mbyllë në të ardhmen e afërt aeroportet dhe kufijtë tokësorë”.

Derisa potencon se nuk mund të përjashtohen masa as nga qeveria federale gjermane.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close