Vetura zyrtare sot i shërbeu dikujt që t’i marrë familjarët, e t’ia mësyjë Shqipërisë.

Pavarësisht se është veturë zyrtare dhe do të duhej të përdorej vetëm për çështje të punës dhe atë në orar të rregullt, dikujt nuk i pengoi që një prej veturave zyrtare ta përdorë për pushime.

Vetura zyrtare sot i shërbeu dikujt që t’i marrë familjarët, e t’ia mësyjë Shqipërisë.

Në një fotografi të dërguar në redaksi të Indeksonline shihet vetura zyrtare pikërisht në hyrje të tunelit në drejtim të Shqipërisë.

Ndryshe në veturë janë parë fëmijë e gra, teksa nuk dihet se si po lejohet të ndodhë një gjë e tillë në ditë vikendi, të përdoret vetura zyrtare madje për shërbime vetjake.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close