“Shpërthejnë” mediet serbe: Me 10 shtator nënshkruhet marrëveshja për bashkimin e Ligës Kosovë – Shqipëri

Mediet në serbi sikur janë në panki, pasi tashmë edhe zyrtarisht ka nisur iniciativa për bashkimin e Ligës së basketbollit mes Kosovës dhe Shqipërisë.

B92 transmeton Zeri.info, shkruan se tashmë iniciativat zyrtare kanë nisur dhe me 10 shtator do të nënshkruhet marrëveshja.

“Më 10 shtator, do të nënshkruhet një marrëveshje midis Shoqatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) dhe Federatës Shqiptare të Basketbollit (FSHB) mbi krijimin e një ligë të përbashkët të basketbolli, e cila do të organizohet për herë të parë në 2020/21.

Kjo ligë e përbashkët do të ketë tetë klube”, shkruan B92 duke dhënë më pas disa detaje.

“Balkaninsight”, në ditët e ardhshme do të publikohen zyrtarisht numri i ekipeve pjesëmarrëse, kalendar i garave dhe gjërat e tjera të ligës. /Zeri.info

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close