Ministria e Shëndetësisë rrethohet me shirita me mbishkrimin “rrezik”

Organizata “Studim, Kritikë, Veprim” ka mbajtur aksion simbolik para objektit të ministrisë së Shëndetësisë.

Sipas kësaj organizate, neglizhenca e MSH’së po reflekton në numrin e madh të personave që po vdesin nga koronavirusi në vend.

“Aktiviteti i sotëm nuk ka nevojë për shumë shpjegim. Neglizhenca e saj  po del të jetë me pasoja vdekjeprurëse”.

“Sot kur po flasim kemi mbi 12 mijë raste pozitive me Covid-19 dhe numri i vdekjeve ka arritur shifrën në 482”.

“Me ketë qasje Kosova është shndërruar me vdekje në 1 milion banorë. Pak javë më parë ishim vendi i parë në botë në këtë drejtim”.

“Përveç menaxhimit katastrofal kjo ministri nuk e ka vlerësuar punën e studentëve dhe mjekëve vullnetarë që ndihmuan pa pagesë”, deklaruan nga kjo organizatë, duke shtuar se profesionistët shëndetësor nuk po respektohen nga Qeveria.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close