IKSHPK njofton për rregullat se si do të mbahet procesi mësimor

Më 1 shtator nxënësit pritet t’i kthehen procesit mësimor në banka, për të vijuar mësimin.

E, në këtë kohë pandemie, janë menduar edhe disa masa në formë rregullash, se si do të zhvillohet mbarëvajtja e mësimit.

IKSHPK në mënyrë ilustrative dhe disa mbishkrime, tregon se si do të nis më 1 shtator mësimi dhe rregullat që duhet ndjekur si nxënësit ashtu edhe personeli.

Çdo nxënës thuhet se duhet të ketë maskë dhe ta mbajë gjatë gjithë kohës së qëndrimit në shkollë.

Maska duhet të sigurohet nga vet nxënësi, por DKA/shkollat duhet të sigurojnë një fond rezervë për furnizimin me maska.

Prindërit duhet t’i informojnë fëmijët e tyre rreth bartjes së maskave dhe higjienës.

Personi që ka simptoma duhet të qëndrojë në shtëpi, pa marrë parasysh nëse është nxënës apo nga personeli i shkollës.

Duhet të respektohet edhe distanca prej 1.5 metra.

 

RUAJTJA E SHËNDETIT TÊ NXËNËSVE NË SHKOLLË!

Gepostet von Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës am Sonntag, 23. August 2020

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close