Hoxhaj: “Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë“

Hoxhaj: ‘Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë’

Deputeti në Kuvendin e Kosovës nga rradhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj tha se krejt të rinjtë po rikthehen nga Gjermania në Kosovë se po e shohin se atje ska asgjë.
Deputeti Hoxhaj mendon se të rinjtë po punojnë pa drejtim, sepse duhet të qendrojnë këtu dhe të punojnë këtu pasi që ka punë dhe fit.ime të mëdha, amo çka me bo qe po ju doket atje ma mirë, a normal qe n’Kosovë osht perfekt.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close