Sondazhi më i ri nxjerrë Lëvizjen Vetëvendosje të parën bindshëm

Një kompani e madhe e sondazheve në Kosovë (e njohur për redaksinë botasot), ka realizuar një sondazh politik para tre jave në Kosovë.

Sipas atij sondazhi i cili nuk është publikuar ende, të parën e nxjerr Lëvizjen Vetëvendosje me 42%, ndërsa PDK-në dhe LDK-në me nga 15%, ku të dyja këto kanë një diferencë rreth 0.5% mes tyre.

Në anën tjetër, partia e Ramush Haradinajt, AAK, del t’i ketë diku rreth 7% të votave.

Ndërsa Nisma e Fatmir Limajt nuk do ta kalonte pragun nëse zgjedhjen do të mbaheshin këtë të diele.

Gjithashtu, kjo gazetë “merr vesh se ky sondazh është financuar nga një parti politike, por që për shkak të rezultatit të keq në sondazh, nuk e kanë publikuar fare në opinion, mirëpo ende nuk dihet saktë se a do ta bëjnë këtë.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close