Sa deputetë deputetë të Kuvendit të Kosovës do t’i bashkëngjiten partisë së Vjosa Osmanit ?

Emrin e partisë, kur do të hapet dhe sa deputet do i bashkangjiten, mund ti mësoni duke lexuar me posht.

Eksluzive: Detaje të reja nga partia e re e Vjosa Osmanit

Ndonëse ende nuk është distancuar zyrtarisht nga LDK-ja, pasi kjo e fundit e shkarkoi nga të gjitha pozitat, kryeparlamentarja Vjosa Osmani pritet të dal publikisht me njoftimin për hapjen e partisë së re, të cilën do ta drejtojë vet ajo.

Vjosa është në proces për hapjen e partisë së saj, e cila do të quhet Lidhja e Re Demokratike – LDR.

Osmani ka arritur të bëjë 20 degë të saj nëpër të gjithë Kosovën, të cilat do fillojnë funksionimin në momentin kur ta paraqes zyrtarisht partinë LDR.

Gjithashtu “Gazeta Bota sot” merr vesh se tetë deputetë të Kuvendit të Kosovës do t’i bashkëngjiten partisë së Vjosa Osmanit, e këta deputetë nuk janë vetëm nga LDK-ja, por edhe nga partitë tjera.

Zyrtarizmin e partisë, Vjosa Osmani do ta bëjë në pragë të zgjedhjeve, kurdo që mbahen ato.

“Bota sot”.

This website uses cookies. We may use them to evaluate site usage in order to display usage-based editorial content and advertising. For more information about cookies and, in particular, how you can opt-out of their use, please see our privacy policy. Privacy Policy

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close